Szilveszter 2008

Délután 4 órakor még Murau-Kreisberg sípályának az aljában búcsúzkodtunk.
20:30 kor azonban már -terv szerint- áthaladtunk az Erzsébet hídon. Lárpi jól nyomta a gázt. Láttunk egész pontosan 13028 db tűzijátékot út közben. Szilveszterkor autózni így nagyon látványos dolog. Tudom ajánlani.

Ja a határ utáni MOL kútnál még nem jöttek rá hogy EU tagok vagyunk, így szerintük nekik nem kell beszélniük egyetlen idegen nyelvet sem. Biztos igazuk van??

Volt 1 óránk, hogy 2 helyen lepakoljuk a sícuccokat, lefürödjünk, átöltözzünk, felvegyük Jandit, és kiérjünk Dunakeszire a buliba. A projekt sikerült.

Klaresz+Robi szuper új kecója szépen fel lett avatva. Az új hajópadló is ezt bizonyítja. De a ház és a házigazdák remekül állták az ostromot. Buli volt ezerrel.

Ahogy ezt AZso fotói is bizonyítják: 2008-12-31 HBSE Szilveszter

Aztán másnap lett. Délután 3 kor frissen üdén indultunk hazafelé. De nem sikerült hibamentesen a manőver, ugyanis fél útról Éva visszafordult az elveszett telefonja miatt. Ami végül mégsem Robiéknál volt, hanem az autóban lenémítva a csomagok közt.:)

Hazafelé a frissen hullott hótól és jégtől csúszós úton még kipróbáltuk milyen lehet beugratni az árokba. De nem sikerült, mert az ABS dolgozott. Meg Éva is jól tekercselte ám a kormányt.:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések