Balaton-kerülés 2007

Megjöttem szabiról. Kiderült, hogy 5 km tekerésbe belefér egy kiadós esés és még egy defekt is.

Júhéjj, a Velencei hg-ben geoládázni hú de jó,
41 fokban a napon tekerészni hú de jó,
Csipkebokorba szaltózni, bokát majdnem eltörni hú de jó,
Balatonba hullámozni, békát dobálni, vizierobikozni hú de jó,

Ezt a húdejózást abbahagyom, de egy ilyen nóta benne maradt a fülemben.:)

Hétfőre hideget mondtak, csak 26-35 fokot, így megkerültük a Balcsit. Mivel leszerelték szinte az összes kék kutat, ezért állandóan boltba kellett mennünk. Mindig kerestük a vizet. De sehogyan sem találtuk. Viszont a hűtőszekrényben állandóan beleakadt a kezünk a sörösdobozokba. Így kénytelenek voltunk fejenként 6-7 db-ot elfogyasztani.

Sajnos a megfelelő hűtő hatást nem sikerült sörrel biztosítani, így tekerés közben többször bele kellett csobbannunk a vízbe. Tetszik az idei fürdőruha divat.

Nem tom mér de állandóan eltévedtünk. Sebaj új utakat sikerült felfedezni. Közben a Túr de Flancon a versenyzők közt terjedt a hír, hogy retteghetnek jövőre, mert a Balcsin nagyon komoly átlagot mennek a jövő nagy reménységei. Mármint hogy mi.

Mivel, nagyon jó erőben voltunk meg hátszelünk is volt így 12 óra alatt megtettünk vagy 160 km-t és eljutottunk Siófokra a Matróz pizzériába. Vacsizás közbe szépen lement a nap.

Indult a nájtrájd. Este különböző állatfajtákat figyelhettük meg. Pl a rejtőzködő életét a kerékpárúton folytató Pista bácsit. Az éjszakai pillangók is kirajzottak. Nem viseltek sok ruhaneműt, gondolom a nagy melegre való tekintettel.

Mivel próbáltuk elkerülni, hogy a kerékpározásnak nehogy sportértéke legyen, így a pulzust nem engedtük felkúszni, csak 110-re és 22 km/h-nál már izzottak a tárcsafékek. A jelszó az volt égjen a zsír. De így is kemény volt. Ja a fenekünk a végén. Ennyi ücsörgéstől nem csoda. Este 11-re már hazaértünk teljesítettük a kört. Nettó 10 bruttó 15 óra alatt. De jó móka volt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések