Allergia

Allergia asztma nagyon csúnyán kiütött ezen a nyáron. Ami érdekes, mert ennyi eső régen volt. Minek alapozni, edzeni, ha most a lépcsőn sem bírok felmenni. Versenyzés végkép felejtős. Elvileg az orrom sem szabad kidugni a zárt szobából, nemhogy bringázni. Ezt a szigort azért hétvégenként megszegem. Szar érzés, ha egy sima túrán is nehezen bírom tartani a lépést a többiekkel. :(

A Crosskovácsi maraton még jól ment de az utolsó emelkedőn már kezdett szúrni a tüdőm. Onnantól egyre szarabbul megy a bringázás. Bár a 24h-ra összeszedtem még magam.:) Panaszáradat OFF.

Egyébként egész évben kutya bajom, erre a versenyszezon közepén elkezd szórakozni velem ez a hülyeség. Állítólag 1-2 hét és eltűnnek az alergének, és minden okés lesz.

Várom már nagyon. Most már tényleg nekiállok úszni.:))

Mondjuk nem vagyok beteges típus. 10 év alatt tavaly láttam először táppénzes papírt. Akkor is csak azért mert a Mátra Maratonon szétvagdalta térdemet egy kőszikla, ami húsreszelővé képezte át magát. Így a térdem miatt nem bírtam járni 2 napig. Nyoma meg örökre megmarad.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések